Om Bangs

”Marre” Marwan Hitti
Creative Director

Marre är välkänd stylist i modebranschen. Marre öppnade Salong Bangs 2002, salongen ligger i hjärtat av Stockholm på Östermalm. Tack vare mycket synlighet och ett framstående arbete fick han ett erkännande i branschen och med det följde flera erbjudande, till exempel att vara personlig stylist åt många celebriteter, framgångsrika modeller samt mediaprofiler.
Han är en mästare i att skapa många kvinnors drömhår med volym, glans och rörelse vilket har gjort honom till en favorit hos celebriteter, media och modefotografer. I sin roll som “session stylist” har han gjort demos, TV‐inslag, musikvideor liksom modevisningar.

Meritlista: Project Runway, Fashion Week, Melodifestivalen, Finalen av Idol, Stilakuten på tv4. Flera samarbeten med tidningar som Amelia, Pause, VeckoRevyn och Expressen Fredag. Som kund till Marre Hitti återkommer namn som; Elin Lanto, Rebecca Simonsson och Sofi Fahrman.

Marcella Hitti
Senior Hairdresser

Marcella har lång erfarenhet i frisörbranschen och hon har arbetat på Salong Bangs tillsammans med sin man Marre de senaste 6 åren. Tillsammans medverkar de ofta i tv, på olika events och modevisningar. Marcella är speciellt duktig på långa hår, uppsättningar och styling. Följ hennes fantastiska arbete på Instagram under ”Bangsbymarcella”.