Tjänster

Salong BANGS erbjuder alla typer av behandlingar så som klippning, färgförändring, hårförlängning, styling, makeup pigmentering naglar & fransförlängning . Du möts upp ut av teamet på BANGS som är specialister inom deras profession. Varmt välkommen in!

Färgbehandling

Alla behandlingar på salong BANGS börjar alltid med en grundlig konsultation. Där går vi igenom dina önskemål – allt för att uppnå ett perfekt resultat. När vi färgar hår så använder vi oss alltid av en contourteknik som gör att färgningen alltid blir designad till just dig. Vi gillar även att tänka långsiktigt i alla våra behandlingar. Tillsammans lägger vi upp en plan, där vi går igenom vilka produkter du kommer behöva hemma samt visar dig hur du ska sköta ditt hår på bästa sätt.

Färgbehandling: 1000-1500kr/h


Klippning

Alla behandlingar på salong BANGS börjar alltid med en grundlig konsultation. Där går vi igenom dina önskemål – allt för att uppnå ett perfekt resultat. Vi på BANGS gillar att blanda dagens trender tillsammans med din egna stil – allt för att skapa en unik look till just dig.

Klippning: 800-1500kr/h


Styling

En profesionell styling ingår alltid i alla våra behandlingar och det är en väldigt uppskattad tjänst som vi alltid erbjuder våra kunder. Självklart kan du även boka tid för enbart styling. Vi erbjuder allt ifrån hållbara föningar som håller hela helgen till uppsättningar inför speciella tillfällen.

Tvätt & fön Basic: 495kr
Tvätt & fön Deluxe: 695kr
Fusio Dose i samband med behandling: 280kr


hårFörlängning

Vid frågor kring hårförlängning eller konsultation är ni välkomna in till oss tis-fre mellan 10.00-17.00.

 

 

 


KURS

Vill du utöka din verksamhet eller påbörja en ny karriär inom skönhetsbranschen?
Vi erbjuder dig utbildning som ger dig praktiska kunskaper och färdigheter inför ditt nya drömyrke som certifierad fransstylist


Du är välkommen att söka in till våra kurser 
För intresseanmälan tryck här;

Ordinarie pris 22.500:-
Just nu- 30% rabatt;  15.750:-


BEHANDLINGAR


Microblading 3D

 • Nytt sett 5500:- (30% rabatt 3850:- )
 • Påfyllning 1950:-
  • Tauering av ögonbryn
  • Denna teknik används för att skapa symmetri, korrigera ojämnheter samt framhäva de naturliga brynen.
  • Vi arbetar med ett manuellt verktyg och ristar små hårstrå liknande streck in i huden med pigmentering likt dina egna bryn. Du behandlas ut av en multi- certifierad behandlare som även har medicinsk bakgrund som undersköterska under strikt hygieniska former.
  • Pigmenten och materialet som används går under internationella standars och följer EU- rådets riktlinjer för mikropigmentering. Färgerna vi använder oss ut av är certifierade och finns registrerade på läkemedelsverket. De är fria från tungmetaller, allergener och cancer framkallande ämnen.

Fransförlängning

 • Nytt sett 1200:- (30% rabatt 840:- )
 • Påfyllning 850:-

Nagelförlängning m. förstärkning, valfri design/färg

 • Nytt sett 1200:- (30% rabatt 840:- )
 • Påfyllning 750:-


Shellac/Gellack  480:-  

(händer)

Shellac/Gellack 480:- 
(tår)