Om Bangs

BANGS Stockholm är en exklusiv salong belägen i centrala Stockholm på Östermalm. I en inspirerande miljö så tar hela vårt team alltid hand om dig på bästa sätt. Vi erbjuder alla typer av behandlingar – allt från enbart styling till större färgbehandlingar. Vi på BANGS älskar förändringar och konsulterar gärna fram en ny look tillsammans med dig.

BANGS Stockholm startades 2010 utav de välkända hårstylisterna Marre och Marcella Hitti. Under årens gång har de tillsammans med sitt team byggt upp en utav Sveriges mest erkända salonger. Salongen är även väldigt populär hos artister, skådespelare och medieprofiler. Allt tack vare teamets förmåga att skapa unika resultat utöver det vanliga.

Under årens gång har både Marre och Marcella och flera från teamet frilansat inom mode, musik och media. Erfarenheter från produktioner som Trinny & Susanna Stylar om Sverige, Project Runway, Idol, Top Model, Melodifestivalen och Stilakuten finns, samt musikvideos, internationella kampanjer och fashion weeks världen över. Att alltid utmana och uppdatera oss individuellt samt som ett team är oerhört viktigt för oss.

Följ oss gärna på @wearebangs