Tjänster

Salong BANGS erbjuder alla typer av behandlingar såsom klippningar, färgförändringar, hårförlängning samt styling. Allt professionellt utförd av teamet på BANGS.

Färgbehandling

Alla behandlingar på salong BANGS börjar alltid med en grundlig konsultation. Där går vi igenom dina önskemål – allt för att uppnå ett perfekt resultat. När vi färgar hår så använder vi oss alltid av en contourteknik som gör att färgningen alltid blir designad till just dig. Vi gillar även att tänka långsiktigt i alla våra behandlingar. Tillsammans lägger vi upp en plan, där vi går igenom vilka produkter du kommer behöva hemma samt visar dig hur du ska sköta ditt hår på bästa sätt.

Färgbehandling: 1000-1500kr/h


Klippning

Alla behandlingar på salong BANGS börjar alltid med en grundlig konsultation. Där går vi igenom dina önskemål – allt för att uppnå ett perfekt resultat. Vi på BANGS gillar att blanda dagens trender tillsammans med din egna stil – allt för att skapa en unik look till just dig.

Klippning: 800-1500kr/h


Styling

En profesionell styling ingår alltid i alla våra behandlingar och det är en väldigt uppskattad tjänst som vi alltid erbjuder våra kunder. Självklart kan du även boka tid för enbart styling. Vi erbjuder allt ifrån hållbara föningar som håller hela helgen till uppsättningar inför speciella tillfällen.

Tvätt & fön Basic: 495kr
Tvätt & fön Deluxe: 695kr
Fusio Dose i samband med behandling: 280kr


hårFörlängning

Vi på Salong Bangs jobbar mest med tejt extentions. Vid frågor ring till salongen.